🚚BESPLATNO EUROPA NARUDŽBE > 150 eura

VRHUNSKA OPREMA ZA TVOJE MOTOCIKL

🚚BESPLATNO ITALIJA NARUDŽBE > 50 eura

Koja dodatna oprema za motocikle BMW R 1200 GS?

Quali accessori per moto BMW R 1200 GS? Endurrad

Paolo Migliori |

Koji dodaci za motocikle BMW R 1200 GS?

Za koji pribor odabrati  BMW R 1200 GS?

 

Iskreno rečeno, upravo ste kupili svoj prvi BMW R 1200 GS, ali se pitate koji dodaci za BMW R 1200 GS motocikle? Na pravom ste mjestu? S pravom dodatnom opremom, vaše iskustvo vožnje može se značajno poboljšati, a također možete povećati sigurnost tijekom putovanja. U nastavku ćemo istražiti nekoliko dodataka koje možete uzeti u obzir za svoj model. Optimiziranje vašeg BMW R 1200 GS nikada nije bilo lakše!

Dobro polazište za nadogradnju vašeg BMW-a R 1200 GS su zaštitni dodaci. Zaštita motora i drugih ključnih komponenti vašeg motocikla ne samo da će vam dugoročno uštedjeti novac, već će i produžiti životni vijek vašeg motocikla. Možete razmotriti štitnike motora, hladnjake, štitnike poluga i još mnogo toga.

Osim toga, torbe i prtljaga bitni su ako volite putovati na velike udaljenosti. Postoje razne opcije, od torbi do gornjih kovčega u koje može stati sve što vam je potrebno za dulje putovanje. Ovi dodaci ne samo da pružaju dodatnu pohranu, već i pomažu da vaša oprema bude sigurna i organizirana.

Kako biste dodatno poboljšali svoje iskustvo vožnje, razmislite o prilagođenim sjedalima i ergonomskim prilagodbama. Udobno sjedalo može napraviti veliku razliku na dugim putovanjima, a podesivi upravljač može vam pomoći da pronađete savršen položaj za vožnju. Ne zaboravite na elektroničke dodatke kao što su GPS navigacijski sustavi, USB utičnice i držači za pametne telefone.

Konačno, prilagođavanje izgleda vašeg BMW-a još je jedan važan aspekt za mnoge motocikliste. Brojni su kozmetički dodaci koje možete dodati, od naljepnica do LED svjetala, pa čak i prilagođenih ogledala. Ovi mali detalji mogu vaš motocikl učiniti jedinstvenim.

Uz širok raspon dostupnog pribora, važno je odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama. Uzimajući u obzir kvalitetu i prikladnost dodatne opreme za poboljšanje vašeg iskustva vožnje, možete osigurati da vaš BMW R 1200 GS uvijek bude na vrhuncu svojih performansi.

 

Govoreći o svom osobnom iskustvu s motociklom BMW R 1200 GS, želio bih naglasiti važnost nekih dodataka koje smatram temeljnim za poboljšanje sigurnosti i udobnosti tijekom vožnje.

 

Jedan od dodataka koji mi se čini posebno korisnim su  termoskupljajuće navlake za gumbe . ove poklopci gumba izrađene su od izolacijskih materijala i omogućuju vam da ruke budu tople čak iu najhladnijim danima. Nadalje, štite gumbe od habanja uzrokovanog izlaganjem atmosferskim utjecajima, osiguravajući veću trajnost tijekom vremena.

 

Još jedan dodatak koji toplo preporučujem je  rešetka prednjih svjetala s pleksiglasom u boji . Osim dodavanja estetskog pečata motociklu, ova rešetka nudi više zaštita svjetionika , smanjujući rizik od oštećenja uzrokovanih kamenjem ili krhotinama na cesti. Pleksiglas u boji također pomaže poboljšati vidljivost prednjih svjetala, čineći motocikl vidljivijim drugim sudionicima u prometu.

Konačno, jedan od mojih omiljenih dodataka je  anti-glare vizir za TFT zaslone .Ovaj vizir posebno je dizajniran za TFT zaslon na BMW-u R 1200 GS, smanjujući refleksije i poboljšavajući čitljivost prikazanih informacija. Ovo je posebno važno kada se vozi po jakom suncu, kada refleksija može otežati čitanje informacija na zaslonu.

Ostavite komentar

Napomena: komentari moraju biti odobreni prije objave.