🚚BESPLATNO EUROPA NARUDŽBE > 150 eura

VRHUNSKA OPREMA ZA TVOJE MOTOCIKL

🚚BESPLATNO ITALIJA NARUDŽBE > 50 eura

Prilagodite svoj BMW R 1200 GS/ADV: Preporučena dodatna oprema

Personalizza la Tua BMW R 1200 GS/ADV: Accessori Consigliati - Endurrad

Paolo Migliori |

Prilagodite svoj BMW R 1200 GS/ADV

BMW R 1200 GS/ADV jedan je od najpopularnijih motocikala među motociklistima diljem svijeta, zahvaljujući kombinaciji snage, pouzdanosti i svestranosti. Idealan je izbor za one koji vole avanturu na dva kotača. Ali kako možete dodatno poboljšati svoje iskustvo vožnje? Evo vodiča za pribor za BMW R 1200 GS/ADV koji će vam pomoći da svako putovanje učinite još izuzetnijim.

1. Bočne torbe i gornja torba

Bočne torbe

Neophodne za duga putovanja, bočne torbe omogućuju vam da nosite sve što vam je potrebno dok održavate ravnotežu bicikla. Originalne BMW bočne torbe dizajnirane su posebno za R 1200 GS/ADV, osiguravajući savršeno pristajanje i zaštitu od vremenskih nepogoda.

Deblo

Stražnja gornja kutija dodaje dodatni prostor za pohranu i često uključuje sustav sigurnog zaključavanja. Možete odabrati tvrdu torbicu za veću zaštitu ili mekanu za veću fleksibilnost i lakoću.

2. Vjetrobransko staklo i deflektori

Vjetrobransko staklo

Dobro vjetrobransko staklo može učiniti veliku razliku u smislu udobnosti tijekom vožnje, posebno pri velikim brzinama. Veća vjetrobranska stakla nude bolju zaštitu od vjetra i insekata, smanjujući umor na dugim putovanjima.

Bočni deflektori

Bočni deflektori dodatno poboljšavaju udobnost preusmjeravanjem protoka zraka oko vozača i smanjenjem turbulencije. Posebno su korisni za one koji putuju u promjenjivim vremenskim uvjetima.

3. Paramotor i zaštite

Paramotor

Robusna zaštita motora neophodna je za zaštitu motora vašeg BMW R 1200 GS/ADV u slučaju pada. Odaberite model od nehrđajućeg čelika kako biste osigurali maksimalnu zaštitu bez ugrožavanja estetike motocikla.

Zaštita za Cartera

Zaštita kućišta radilice neophodna je za sprječavanje oštećenja motora. Ovaj dodatak je dizajniran da apsorbira udarce i zaštiti najosjetljivije dijelove motocikla.

Grijane ručke

Grijani rukohvati neophodni su za one koji vole vožnju čak iu hladnim godišnjim dobima. Nude dodatnu udobnost i poboljšavaju sigurnost, održavajući čvrsto držanje čak i pri niskim temperaturama.

5. Navigacija i elektronika

GPS

Integrirani GPS navigacijski sustav neophodan je za one koji istražuju nova područja. Specifični modeli za BMW R 1200 GS/ADV savršeno se integriraju s nadzornom pločom motocikla, nudeći naprednu funkcionalnost i jednostavnost korištenja.

USB utičnice i punjači

USB utičnice i punjači instalirani na motociklu omogućuju vam da svoje elektroničke uređaje, poput pametnih telefona i tableta, uvijek držite napunjenima tijekom putovanja. Ovi su dodaci posebno korisni za one koji koriste GPS ili slušaju glazbu dok su u pokretu.

6. Sigurnosni dodaci

Pomoćna svjetla

Pomoćna svjetla poboljšavaju vidljivost tijekom vožnje noću ili u uvjetima slabe vidljivosti. Odlučite se za LED svjetla za veću svjetlinu i dulji vijek trajanja.

Zaključak

Prilagodba vašeg BMW-a R 1200 GS/ADV s pravom dodatnom opremom može pretvoriti svako putovanje u nezaboravnu avanturu. Od bočnih torbi do vjetrobranskih stakala, od grijanih rukohvata do pomoćnih svjetala, svaki dodatak dizajniran je za poboljšanje udobnosti, sigurnosti i funkcionalnosti vašeg motocikla.Investirajte u najbolju dodatnu opremu i pripremite se za jedinstvena iskustva na dva kotača!

Za dodatne savjete i otkrivanje najnovije dostupne dodatne opreme, posjetite naš blog gdje ćete pronaći recenzije najinovativnijih proizvoda na tržištu.

BMW R 1200 GS/ADV jedan je od modela koje najviše vole ljubitelji motocikala, zahvaljujući svojoj svestranosti i robusnosti. Ali čak i najbolje vozilo može se poboljšati s pravim priborom. U ovom ćemo članku istražiti neke od dodataka koji se najviše preporučuju za ovaj nevjerojatni motocikl, tako da možete izvući maksimum iz svog iskustva vožnje.


Dodaci za BMW R 1200 GS/ADV ne poboljšavaju samo estetiku, već i funkcionalnost. Uzmimo za primjer bočne torbe. Ne samo da su elegantni, već su i izuzetno korisni za velike udaljenosti. S njima će vaša prtljaga uvijek biti sigurna. Osim toga, zaštita motora neophodna je za one koji vole avanturu i terenske vožnje. Zaštitit će vaš motor od krhotina i kamenja, održavajući vaš bicikl u vrhunskom stanju.


Drugi osnovni dodatak je podesivo vjetrobransko staklo. To vam omogućuje prilagodbu aerodinamičke zaštite na temelju vremenskih uvjeta i vaše osobne udobnosti vožnje. Ali to nije sve: grijači rukohvata neophodni su za vozače po hladnom vremenu, osiguravajući da vam ruke ostanu tople čak i na najnižim temperaturama.


Za malo prilagodbe, također možete razmotriti tehničke nadogradnje kao što su sportski ispušni sustavi, koji ne samo da poboljšavaju zvuk vašeg bicikla, već mogu poboljšati i performanse motora. Električni dodaci poput ugrađenog GPS-a mogu učiniti vaša putovanja organiziranijima i manje stresnima.


Na kraju, ne zaboravite sigurnosne dodatke. Nadograđene kočnice i dodatna svjetla samo su neke od nadogradnji koje mogu napraviti veliku razliku u pogledu sigurnosti na cesti. Ulaganje u dobre gume još je jedan ključni aspekt za održavanje visokih performansi vašeg BMW R 1200 GS/ADV u svim uvjetima na cesti.


Zaključno, prilagođavanje vašeg BMW R 1200 GS/ADV kvalitetnim dodacima je investicija koja će poboljšati ne samo estetiku vašeg motocikla, već i vaše iskustvo vožnje. Bilo da ste avanturist koji voli off-road terene ili putnik koji putuje na velike udaljenosti, odabir prave dodatne opreme omogućit će vam da uživate u svom BMW-u u potpunosti.

Ostavite komentar

Napomena: komentari moraju biti odobreni prije objave.